ingyenes képlelőhelyek



Oszd meg a Pinteresten!

Ingyenes képlelőhely?

Ügyfeleim gyakran találják szembe magukat azzal a problémával, hogy nincs megfelelő képük, fotójuk a honlapjukra. Sokan beleszaladnak abba a hibába, hogy gyorsan beírják a kulcsszót a Google képkeresőbe – gondolván azt, hogy a Google egy isteni képlelőhely, – és az elsőként dobott képek közül válogatva letöltögetnek néhányat.

Igen ám! Csak az messze nem biztos, hogy azokat a képeket szabadon bárki használhatja!

Akkor hogyan tovább? 

Lássuk a legjobb képlelőhelyeket, ahonnan szabadon tölthetsz le képeket honlapodra, blogodra!

  1. Pixabay.com

Rengeteg jobbnál jobb kép közül válogathatsz a pixabay oldalán, ráadásul a letöltendő képméretet is kiválaszthatod. Ami a legjobb: sok-sok képet akár kereskedelmi céllal is felhasználhatsz: keresd a CC0 Public Domain megjelölést – ezeket teljesen szabadon használhatsz bármilyen célra.

2. Picjumbo

Ezen az oldalon szintén jó minőségű, gyönyörű képeket találhatsz. Ha feliratkozol a levelezőlistájukra, heti rendszerességgel küldik majd a legújabb képeket. Velem már többször előfordult, hogy a megfelelő képpel a postafiókomban találkoztam, amit aztán gyorsan le is töltöttem a picjumbo oldaláról!

3. Freegreatpicture

Hatalmas gyűjteményt találhatsz ezen az oldalon, gyönyörű, jó minőségű képek sokasága közül válogathatsz. Talán az egyetlen negatívuma a képeknek az, hogy az embereket ábrázoló fotók jelentős részén ázsiai nők és férfiak vannak. Ez nem minden esetben zavaró, na de azért mégiscsak Magyarországon vagyunk!

További tippeket szeretnél?



Letöltöm a 22+1 tippet!

választóvonal